Follow Us

Follow Us
Click AICI pentru ultimele stiri

+40726 923 222

Bucuresti, Romania

 

Stiri BRM2020

Noutati BRM2020 - Ro-Velo Epic Tour Randonneur 2020

20 martie 2020: Comunicat privind organizarea RO-VELO EPIC TOUR

In conditiile institurii starii de urgenta la nivel national si implicit a tuturor restrictiilor care deriva din aceasta, precum si a imprevizibilitatii privind prelungirea crizei generate de coronavirus, cu parere de rau, suntem nevoiti sa luam urmatoarea decizie in ceea ce priveste organizarea evenimentului RO-VELO EPIC TOUR Randonneur:

Acesta va fi amanat pentru vara anului 2021.

Organizarea evenimentului RO-VELO EPIC TOUR Randonneur, la cum a fost proiectat, necesita foarte multi pasi, multi dintre acestia presupunand efectuarea de cheltuieli destul de mari. Incepand cu 5 martie suntem cu fiecare zi in intarziere fata de planul privind etapele organizatorice ale evenimentului. Neavand nicio predictibilitate a crizei sus-mentionate, nu putem sa trecem la etapele urmatoare privind organizarea, pentru ca ar insemna fonduri cheltuite, neavand nicio garantie ca evenimentul ar putea sa aiba loc sub o forma sau alta. Cum resursele sunt limitate, iar in caz de forta majora, am fi obligati sa anulam evenimentul, noi trebuie sa returnam taxele de preinscriere deja incasate si care ar sta la baza efectuarii cheltuielilor organizatorice. Nici nu putem sa mai asteptam si sa reluam abia peste una, doua sau trei luni organizarea pentru ca nu vom mai avea timpul necesar pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii corespunzatoare si acest lucru depinde de foarte multi factori externi care ar trebui implicati din timp. Si dupa cum cei mai multi ati constatat deja cu ocazia evenimentelor pe care le-am organizat de-a lungul anilor, nu suntem oamenii care sa facem lucrurile de mantuaiala. Pentru noi conteaza ca fiecare ciclist sa fie multumit atunci cand participa la evenimentele pe care le organizam.

Taxele de preinscriere deja platite vor fi returnate in procent de 90% (au fost realizate deja unele cheltuieli) sau pot fi reportate pentru acoperirea participarii la urmatoarele evenimente (fiecare dintre ciclistii preinscrisi sunt rugati sa ne anunte pe email – RR@randonneurs.ro – cum procedam cu respectiva taxa platita, iar in cazul retunarii sa ne transmita datele contului bancar).

P.S. Daca totusi criza coronavirus va lua sfarsit mai devreme decat cei mai multi specialisti prognozeaza, inca mai luam in calcul organizarea evenimentului, dar numai in varianta RED, 100% pe cont propriu, fara organizarea vreunui punct de control intermediar, fara etape, fara materiale promotionale, fara echipament dedicat etc.

GRAFICA: SCHLOSSER&FRIENDS

10 martie 2020: Masuri organizatorice RO-VELO EPIC TOUR

Avand in vedere masurile luate de autoritati in contextul crizei generata de coronavirus, pentru ultra-brevetul BRM 2020, RO-VELO EPIC TOUR, suntem nevoiti sa regandim o varianta GREEN de desfasurare a evenimentului, prin care sa oferim suport in anumite puncte de control, insa, fara planificarea parcurgerii traseului de 2020 de km pe etape.

Variantele RED (ONE si TWO) raman neschimbate.

Asadar, vom reveni cat mai curand posibil cu noua varianta GREEN, pentru a putea incepe inscrierile la eveniment.

GRAFICA: SCHLOSSER&FRIENDS

02 februarie 2020: Start preinscrieri la ultra-brevetului RO-VELO EPIC TOUR Randonneur 2020

S-au deschis preinscrierile pentru BRM 2020!
Sunt disponibile 100 de locuri la varianta GREEN (limita de timp 202 ore, pe etape), 50 de locuri in total la variantele RED ONE (162 ore) si RED TWO (202 ore).
Conditia pentru preinscriere: obtinerea unui brevet de minimum 600 km in perioada 2016-2019.
Detalii despre preinscriere: aici
Formular pentru preinscriere: aici

Evenimentul este organizat de Randonneurs Romania in parteneriat cu Asociatia Adevaratii VeloPrieteni si cu suportul “Mausolee pe biciclete”, Primariei Bumbesti Jiu, al Reprezentantilor Regionali din Buzau, Iasi, Sibiu si Arad si al magazinului Drag Zone din Bucuresti, precum si cu sprijinul oferit de o echipa de voluntari. Partener media: Freerider.ro

GRAFICA: SCHLOSSER&FRIENDS

20 ianuarie 2020: Lansarea oficiala a ultra-brevetului RO-VELO EPIC TOUR Randonneur 2020

In perioada 11-19 iulie 2020, in premiera pentru Romania, Randonneurs Romania va organiza brevetul din categoria BRM1200+, RO-VELO Epic Tour Randonneur, pe un traseu unic, cu distanta de 2020 de km si aproximativ 15.000 de metri diferenta de nivel, pe tinerariul:
Bucuresti – Buzau – Focsani – Iasi – Sibiu – Transfagarasan – Sibiu – Arad – Bumbesti Jiu – Bucuresti.
Detalii despre modul de participare: https://randonneurs.ro/regulament-brm2020

Brevetul poate fi parcurs intr-una din cele doua variante: GREEN (cu respectarea etapelor stabilite de organizator, cu timpul limita de 202 ore) si RED (in ritmul ales de catre fiecare participant, pe cont propriu 100%, cu timpul limita de 162 de ore, RED ONE, respective, de 202 ore, RED TWO).
Pentru varianta GREEN sunt disponibile 100 de locuri, iar pentru variantele RED sunt disponibile 50 de locuri in total.
Preinscrierile au loc in perioada 2 februarie – 2 martie, iar inscrierile in perioada 5 martie – 25 mai. Pentru preinscriere, ciclistii trebuie sa fi parcurs cel putin un brevet de minimum 600 de km in perioada 2016-2019. Pentru finalizarea si validarea inscrierilor, participantii trebuie sa parcurga un brevet de minimum 300 de km in sezonul 2020.
Detalii despre calendarul evenimentului: https://randonneurs.ro/calendar-brm2020

Evenimentul este organizat in parteneriat cu Asociatia Adevaratii VeloPrieteni si cu suportul “Mausolee pe biciclete”, Primariei Bumbesti Jiu, al Reprezentantilor Regionali din Buzau, Iasi, Sibiu si Arad si al magazinului Drag Zone din Bucuresti, precum si cu sprijinul oferit de o echipa de voluntari. Partener media: Freerider.ro

GRAFICA: SCHLOSSER&FRIENDS