Follow Us

Follow Us
Click AICI pentru ultimele stiri

+40726 923 222

Bucuresti, Romania

 

Inscriere GRRtY

Formularul de inscriere pentru a participa la seriile GRandonneur Round the Year (GRRtY), evenimente coordonate de catre Randonneurs Romania. Inscrierea trebuie sa se realizeze cu minimum 7 zile inainte de startul seriei.

Taxa de participare: conform capitolului V din regulamentul evenimentului.

Esti membru al clubului Randonneurs Romania?

Membrii activi ai clubului RR beneficiaza de discount la taxa de inscriere.
Separator2

   REGULAMENTUL ”GRANDONNEUR ROUND THE YEAR”

GRandonneur Round the Year (GRRtY) este titlul oferit de Randonneurs Romania ciclistului care parcurge in fiecare luna cel putin un brevet popular de minimum 50 de km, timp de 12 luni consecutiv.

I. Conditii de participare

1. Ciclistul trebuie sa fie membru al Randonneurs Romania (prin plata taxei de participare, fiecare ciclist devine membru temporar al Randonneurs Romania pe timpul parcurgerii brevetelor din seria GRandonneur Round the Year).
2. Brevetele trebuie sa fie omologate de Randonneurs Romania.
3. Pe langa seria de brevete populare clasice (GFR050-GFR075-GFR100GFR150GFR250-GFR300+), brevetele populare pe echipe (Fleche-Pop/Arrow-Pop), Super GRandonnee (tura parcursa doar in regim GRandonneur), in cele 12 luni, mai pot fi parcurse brevetele populare permanente de 50, 75, 100, 150 si 250 de km, omologate de catre Randonneurs Romania.
4. Brevetul popular permanent poate fi parcurs pe traseele propuse si omologate de catre Randonneurs Romania sau pe traseele propuse de catre fiecare dintre participanti, dupa omologarea acestora de catre Randoneurs Romania. Pentru fiecare serie, fiecare participant poate sa propuna pentru omologare doua trasee, alegand dintre distantele de 50, 75, 100, 150 si 250 km (traseul este transmis pe emailul organizatorului – rorrty@adevaratiiveloprieteni.ro – in format strava, cu mentionarea punctelor de control). Toate aceste trasee omologate pot fi parcurse de fiecare dintre participantii inscrisi la seria GRandonneur Round the Year.
5. Seria brevetelor poate incepe in orice luna a anului si trebuie sa dureze 12 luni consecutiv.
6. Data de start a unui brevet este cea care se ia in calcul la contorizarea unui brevet pentru o anumita luna (ex. daca un brevet are startul pe 31 iulie si este finalizat pe 2 august, acesta este luat in calcul pentru luna iulie).
7. O eventuala continuare dupa orice luna de pauza presupune reluarea seriei de la inceput pentru a fi omologata in vederea obtinerii titlului GRandonneur Round the Year, prin realizarea unei noi inscrieri, cu primirea unui nou brevet-card, dupa efectuarea unei taxe suplimentare.

II. Procedura de inscriere si participare

1. Pentru brevetele populare clasice, prevazute in calendarul Randonneurs Romania, inscrierea si omologarea se realizeaza conform precizarilor din descrierea evenimentelor organizate de Randonneurs Romania.

2. Pentru omologarea parcurgerii traseului unui brevet popular permanent in cadrul seriei GRandonneur Round the Year:

a) este necesara inscrierea pentru obtinerea titlului GRandonneur Round the Year;
b) dupa inscriere si dupa confirmarea taxei de participare, fiecare ciclist va primi documentatia necesara pe email, inclusiv declaratia de participare pe propria raspundere, pe care o va completa electronic, o va printa si o va semna, urmand fie sa o predea la primirea documentelor, fie sa o scaneze / fotografieze si sa o trimita prin email;
c) fiecare ciclist inscris va primi un brevet-card anual si un frame-badge (care va fi pus pe cadrul bicicletei);
d) fiecare ciclist alege cand doreste sa parcurga brevetul popular permanent, validarea trecerii prin punctele de control, inclusiv startul si sosirea, realizandu-se prin fotografierea bicicletei in punctele de control / obtinerea unui bon fiscal din punctele de control de pe traseu mentionate de organizator si completarea brevet-cardului cu orele trecerii prin aceste puncte de control;
e) dupa finalizarea brevetului popular permanent, ciclistul trebuie sa transmita prin email fotografiile din punctele de control / ale bonurilor fiscale si fotografiile brevet-cardului completat (fata-verso).

III. Procedura de obtinere a titlului GRandonneur Round the Year

Dupa parcurgerea de brevete populare timp de 12 luni consecutiv, ciclistul completeaza formularul de solicitare a titlului GRandonneur Round the Year.

IV. Certificatul de brevetare si trofeul

Certificatul de brevetare si trofeul vor fi oferite in prima luna ianuarie, care urmeaza dupa finalizarea seriei de 12 luni consecutiv.

Pretul trofeului pentru GRRtY: 40 lei (platita la solicitarea titlului).

V. Taxa de participare

110 lei (contine taxa de membru temporar al Randonneurs Romania pe timpul parcurgerii brevetelor populare din seria GRandonneur Round the Year, costul printurilor, frame-badge-ul, omologarile celor 12 brevete, certificatul de brevetare oferit pentru obtinerea titlului, cheltuielile organizatorice – recunoasterea traseelor, omologarea traseelor), platita prin transfer bancar in contul contul Asociatiei Adevaratii VeloPrieteniIBAN RO02 RNCB 0085 1536 8704 0001, BCR Bucuresti.

Taxa pentru membrii clubului Randonneurs Romania este 90 lei.

Taxa pentru ciclistii minori (14-18 ani) este 70 lei sau GRATUIT (daca se inscriu insotiti de un parinte sau un adult din familie)

VI. Alte titluri

1. Super GRandonneur Round the Year (Super GRRtY) – titlul acordat ciclistilor care finalizează 5 serii RoRRtY.
2. Ultra GRandonneur Round the Year (Ultra GRRtY) – titlul acordat ciclistilor care finalizeaza 10 serii RoRRtY.

Observatie: Aceste serii pot fi consecutive, simultane (intr-o luna pot fi realizate mai multe brevete de minimum 50 de km) sau dupa o pauza oricat de lunga. Pentru fiecare alta serie se plateste o noua taxa de participare (in cazul seriilor realizate in paralel, taxa de participare este 90 lei; pentru membrii clubului Randonneurs Romania, taxa de participare este 70 lei; pentru ciclistii minori, taxa de participare este 50 lei; in cazul unei serii reluate de la inceput, taxa suplimentara este 20 lei.

VII. Regulament

Pe timpul desfasurarii brevetelor din cadrul seriei GRandonneur Round the Year, ciclistii trebuie sa respecte prevederile Regulamentului pentru desfasurarea brevetelor clasice, cu exceptia modalitatii de evidentiere a trecerii prin punctele de control.

Nota: Regulamentul GRRtY a fost actualizat la data de 24 decembrie 2022. 

In urma inscrierii vei primi un mail de confirmare.