Follow Us

Follow Us
Click AICI pentru ultimele stiri

+40726 923 222

Bucuresti, Romania

 

Prezentare Fleche-Pop / Arrow-Pop

Turele de anduranta FLECHE-POP / ARROW-POP

Fleche-Pop si Arrow-Pop sunt doua din cele 6 ture de anduranta pe echipe pe care le organizeaza Randonneurs Romania, ture de anduranta populare, care au ca scop intarirea spiritului de echipa.

Fleche-Pop este o tura de anduranta populara pe echipe (3-5 membri), care are loc in paralel cu Fleche si Trace, in preajma sarbatorii Pastelui, pe un traseu de minimum 90 de km si maximum 120 de km, fie propus de organizator, fie propus de capitanul echipei, si care trebuie parcurs in maximum 8 ore.

Arrow-Pop este varianta de desfasurare a turei Fleche-Pop in orice perioada a sezonului ciclismului de anduranta, pe un traseu omologat, propus de fiecare capitan al echipelor participante.

Rezultatele acestor doua ture de anduranta populare sunt omologate de catre Randonneurs Romania. Aceste ture sunt luate in calcul pentru seria GRRtY si pentru titlurile GRandonn’OR, Randonneur of the Year, GRandonneur 2500 si GRandonneur 10000, respectiv pentru titlurile pentru turele de anduranta pe echipe.

Regulamentului dupa care se organizeaza aceste ture poate fi consultat aici.

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/FlecheRomania

Taxa de participare generala pentru tura Fleche-Pop este 40 lei / membru, pentru membrii activi ai Randonneurs Romania Cycling Club este 30 lei / membru, iar ciclistii minori (14-18 ani) platesc 20 lei / membru. Taxa de participare include cheltuielile organizatorice, taxa de brevetare a rezultatelor si diploma.

Taxa de participare generala pentru tura Arrow-Pop este 20 lei / membru, pentru membrii activi ai Randonneurs Romania Cycling Club este 15 lei / membru, iar ciclistii minori (14-18 ani) platesc 10 lei / membru. Taxa de participare la Arrow-Pop include cheltuielile de omologare a traseelor și rezultatelor si diploma.

Platile se efectueaza in contul Asociatiei Adevaratii VeloPrieteni: IBAN RO02 RNCB 0085 1536 8704 0001, BCR Bucuresti. Plata se poate face fie de catre fiecare membru al echipei, fie de capitan pentru intreaga echipa. In cazul in care, pana la start, apare necesitatea inlocuirii unuia dintre membrii echipei, capitanul trebuie sa anunte modificarea organizatorului.

Diplomele se acorda la finalul sezonului. Nu exista medalii pentru Fleche-Pop si Arrow-Pop.

Corespondenta intre participanti si organizatori, precum si pentru confirmarea platii se face pe adresa de email: fleche@adevaratiiveloprieteni.ro.

Actualizare: 24 decembrie 2022