Follow Us

Follow Us
Click AICI pentru ultimele stiri

+40726 923 222

Bucuresti, Romania

 

Prezentare Fleche-Pop / Arrow-Pop

Turele de anduranta FLECHE-POP / ARROW-POP

FLECHE-POP si ARROW-POP sunt doua din cele 6 ture de anduranta pe echipe pe care le organizeaza Randonneurs Romania, ture de anduranta populare, care au ca scop intarirea spiritului de echipa.

Fleche-Pop este o tura de anduranta populara pe echipe (3-5 membri), de minimum 6 ore si maximum 8 ore, care are loc in paralel cu Fleche si Trace, in preajma sarbatorii Pastelui, pe un traseu de minimum 90 de km si maximum 120 de km, fie propus de organizator, fie propus de capitanul echipei, cu conditia ca ultimii 25-30 de km ai traseului sa fie parcursi in ultimele 2-3 ore din timpul total inregistrat. Nu exista limita de timp referitor la pauzele care se fac pe traseu.

Arrow-Pop este varianta de desfasurare a turei Fleche-Pop in orice perioada a sezonului ciclismului de anduranta, pe un traseu omologat, propus de fiecare capitan al echipelor participante.

Rezultatele acestor doua ture de anduranta populare sunt omologate de catre Randonneurs Romania. Aceste ture sunt luate in calcul pentru seria GRRtY si pentru titlurile GRandonn’OR, GRandonneur 1000, GRandonneur 2500 si GRandonneur 10000, respectiv pentru titlurile pentru turele de anduranta pe echipe.

Regulamentului dupa care se organizeaza aceste ture poate fi consultat aici.

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/FlecheRomania

Adresa de email pentru derularea corespondentei necesare intre organizator si participanti este: gfr@adevaratiiveloprieteni.ro

Exista o taxa de participare (25 lei / membru), iar pentru tura Fleche-Pop exista si optiunea pentru masa organizata la Valea Lunga (60 lei / membru, 30 lei / ciclist minor). Membrii activi ai clubului Randonneurs Romania au discount la taxa de participare (20 lei / membru), iar ciclistii minori (14-18 ani) platesc 15 lei. Taxa de participare la Fleche-Pop include cheltuielile organizatorice, taxa de brevetare a rezultatelor si diploma. In cazul turei Arrow-Pop, taxa de participare este de 20 lei / membru, pentru cei care sunt membri activi ai clubului Randonneurs Romania taxa este de 15 lei / membru, iar pentru ciclistii minori aceasta este 10 lei / membru. Taxa de participare la Arrow-Pop include cheltuielile de omologare a traseelor și rezultatelor si diploma. Diplomele se acorda la finalul sezonului. Nu exista medalii pentru Fleche-Pop si Arrow-Pop. Platile se efectueaza in contul Asociatiei Adevaratii VeloPrieteni: IBAN RO02 RNCB 0085 1536 8704 0001, BCR Bucuresti. Plata se poate face fie de catre fiecare membru al echipei, fie de capitan pentru intreaga echipa. Confirmarea platii se face pe adresa de email: gfr@adevaratiiveloprieteni.ro. In cazul in care, pana la start, apare necesitatea inlocuirii unuia dintre membrii echipei, capitanul trebuie sa anunte modificarea organizatorului.

Actualizare: 22 decembrie 2020