Follow Us

Follow Us
Click AICI pentru ultimele stiri

+40726 923 222

Bucuresti, Romania

Inscriere RoRRtY

Inscriere RoRRtY

Separator3

Formularul de inscriere pentru a participa la seriile Romanian Randonneur Round the Year (RoRRtY), evenimente coordonate de catre Randonneurs Romania. Inscrierea trebuie sa se realizeze cu minimum 7 zile inainte de startul seriei.

Taxa de participare: conform capitolului V din regulamentul evenimentului.

Esti membru al clubului Randonneurs Romania?

Membrii activi ai clubului RR beneficiaza de discount la taxa de inscriere.
Separator2

   REGULAMENTUL ”ROMANIAN RANDONNEUR ROUND THE YEAR”

Romanian Randonneur Round the Year (RoRRtY) este titlul oferit de Randonneurs Romania ciclistului care parcurge in fiecare luna cel putin un brevet clasic de minimum 200 de km, timp de 12 luni consecutiv.
I. Conditii de participare
1. Ciclistul trebuie sa fie membru al Randonneurs Romania (prin plata taxei de participare, fiecare ciclist devine membru temporar al Randonneurs Romania pe timpul parcurgerii brevetelor din seria Romanian Randonneur Round the Year).
2. Brevetele trebuie sa fie omologate de catre Audax Club Parisien, Randonneurs Mondiaux sau Randonneurs Romania.
3. Brevetele pot fi parcurse in orice tara, dar cel putin 2/3 dintre brevete (opt) trebuie sa fie organizate de Randonneurs Romania.
4. In Romania, pe langa seria de brevete clasice (200-300-400-600-1000 km), Fleche RomaniaTrace Romania, Arrow Romania, Dart Romania, Super Randonnee (tura parcursa in regim Randonneur), BRM1200+, brevete din seria Audax Romania, in cele 12 luni, mai poate fi parcurs brevetul clasic permanent de 200 de km omologat de catre Audax Club Parisien, precum si orice traseu omologat pentru BRP (Brevetele Randonneurs Permanente).
5. Brevetul clasic permanent de 200 km poate fi parcurs pe traseele propuse si omologate de catre Randonneurs Romania sau pe traseele propuse de catre fiecare dintre participanti, dupa omologarea acestora de catre Randoneurs Romania. Pentru fiecare serie, inclus in taxa de participare, fiecare participant poate sa propuna pentru omologare un traseu de 200 de km (traseul este transmis pe emailul organizatorului – rorrty@adevaratiiveloprieteni.ro – in format strava, cu mentionarea punctelor de control). Pentru omologarea unui traseu de 200 km, propus suplimentar, se plateste o taxa de 20 lei. Toate aceste trasee omologate pot fi parcurse de fiecare dintre participantii inscrisi la seria Romanian Randonneur Round the Year.
6. Seria brevetelor poate incepe in orice luna a anului si trebuie sa dureze 12 luni consecutiv.
7. Data de start a unui brevet este cea care se ia in calcul la contorizarea unui brevet pentru o anumita luna (ex. daca un brevet are startul pe 31 iulie si este finalizat pe 2 august, acesta este luat in calcul pentru luna iulie).
8. O eventuala continuare dupa orice luna de pauza presupune reluarea seriei de la inceput pentru a fi omologata in vederea obtinerii titlului Romanian Randonneur Round the Year, prin realizarea unei noi inscrieri, cu primirea unui nou brevet-card, dupa plata unei taxe suplimentare.

II. Procedura de inscriere si participare
Pentru brevetele clasice, prevazute in calendarul BRM, sau a celor BRP, inscrierea si omologarea se realizeaza conform precizarilor din descrierea evenimentelor organizate de Randonneurs Romania.
Pentru omologarea parcurgerii traseului unui brevet clasic permanent de 200 km:
1. este necesara inscrierea pentru obtinerea titlului Romanian Randonneur Round the Year;
2. dupa inscriere si dupa confirmarea taxei de participare, fiecare ciclist va primi documentatia necesara pe email, inclusiv declaratia de participare pe propria raspundere, pe care o va completa electronic, o va printa si o va semna, urmand fie sa o predea la primirea documentelor, fie sa o scaneze / fotografieze si sa o trimita prin email;
3. fiecare ciclist inscris va primi un brevet-card anual si un frame-badge (care va fi pus pe cadrul bicicletei);
4. fiecare ciclist alege cand doreste sa parcurga brevetul clasic permenent de 200 km, validarea trecerii prin punctele de control, inclusiv startul si sosirea, realizandu-se prin fotografierea bicicletei in punctele de control / obtinerea unui bon fiscal din punctele de control de pe traseu mentionate de organizator si completarea brevet-cardului cu orele trecerii prin aceste puncte de control;
5. dupa finalizarea brevetului special, ciclistul trebuie sa transmita prin email fotografiile din punctele de control / ale bonurilor fiscale si fotografiile brevet-cardului completat (fata-verso).
III. Procedura de obtinere a titlului Romanian Randonneur Round the Year
Dupa parcurgerea de brevete timp de 12 luni consecutiv, ciclistul completeaza formularul de solicitare a titlului Romanian Randonneur Round the Year.
IV. Certificatul de brevetare si trofeul
Certificatul de brevetare si trofeul vor fi oferite in prima luna ianuarie, care urmeaza dupa finalizarea seriei de 12 luni consecutive.
Pretul trofeului RoRRtY este 40 lei (suma platita la solicitarea titlului).
V. Taxa de participare
130 lei (contine taxa de membru temporar al Randonneurs Romania pe timpul parcurgerii brevetelor din seria Romanian Randonneur Round the Year, costul printurilor, frame-badge-ul, omologarile celor 12 brevete de catre Audax Club Parisien, certificatul de brevetare oferit pentru obtinerea titlului, cheltuielile organizatorice – recunoasterea traseelor, omologarea traseelor de catre Audax Club Parisien), platita prin transfer bancar in contul contul Asociatiei Adevaratii VeloPrieteniIBAN RO02 RNCB 0085 1536 8704 0001, BCR Bucuresti.
Taxa pentru membrii clubului Randonneurs Romania este de 110 lei.
Taxa pentru minori (14-18 ani): 90 lei sau GRATUIT (daca se inscriu insotiti de un parinte sau un adult din familie)
VI. Alte titluri
1. Super Romanian Randonneur Round the Year (Super RoRRtY) – titlul acordat ciclistilor care finalizează 5 serii RoRRtY.
2. Ultra Romanian Randonneur Round the Year (Ultra RoRRtY) – titlul acordat ciclistilor care finalizeaza 10 serii RoRRtY.
Observatie: Aceste serii pot fi consecutive, simultane (intr-o luna pot fi realizate mai multe brevete de minimum 200 de km) sau dupa o pauza oricat de lunga. Pentru fiecare alta serie se plateste o noua taxa de participare (in cazul seriilor realizate in paralel, taxa de participare este 100 lei; pentru membrii clubului Randonneurs Romania, taxa de participare este 80 lei; pentru minori, taxa de participare este 60 lei; in cazul unei serii reluate de la inceput, taxa suplimentara este 30 lei.
VII. Regulament
Pe timpul desfasurarii brevetelor din cadrul seriei Romanian Randonneur Round the Year, ciclistii trebuie sa respecte prevederile Regulamentului pentru desfasurarea brevetelor clasice BRM, cu exceptia acelor prevederi legate strict de modalitatea de evidentiere a trecerii prin punctele de control, care sunt specifice brevetelor permanente (punctul II, 2, d).
Nota: Regulamentul RoRRtY a fost revizuit la data de 4 decembrie 2022.

In urma inscrierii vei primi un mail de confirmare.