Follow Us

Follow Us
Click AICI pentru ultimele stiri

+40726 923 222

Bucuresti, Romania

 

Randonneurs România Cycling Club

PREZENTARE RANDONNEURS ROMÂNIA CYCLING CLUB

Asociatia Adevaratii VeloPrieteni, in calitate de Reprezentant National al Audax Club Parisien, infiinteaza primul club dedicat ciclistilor de anduranta, Randonneurs Romînia Cycling Club (RR_CC).

RR_CC a fost infiintat din dorinta de a gasi modalitatea optima de comunicare directa cu participantii la evenimentele ciclismului de anduranta, de a dezvolta o relatie de lunga durata intre organizator si ciclist si, nu in cele din urma, ca o recomandare a Audax Club Parisien potrivit careia toti ciclistii ce vor fi prezenti la brevetul Paris-Brest-Paris sa aiba calitatea de membri ai clubului Reprezantantului National in tara noastra, inclusiv pe timpul participarii la brevetele de calificare pentru evenimentul din Franta, dar si la celelalte evenimente ale ciclismului de anduranta.

RR_CC este o „liga exclusivista”, dar puternica, parte a unei comunitati semnificative de peste 2.000 de ciclisti de anduranta, aflata in continua crestere.

Membrii ai RR_CC pot deveni toti ciclistii care adera la scopul clubului si care sprijina material si moral realizarea obiectivelor acestuia. Calitatea de membru al RR_CC se obtine in urma completarii unei cereri de adeziune, efectuarii platii unei taxe de inscriere in cadrul clubului dupa validarea cererii de adeziune si, ulterior, efectuarii platii cotizatiei anuale.

In calitate de membru al RR_CC, fiecare dintre acestia au parte de beneficii, drepturi si obligatii.

Detaliile privind modalitatea de inscriere, taxe, beneficii, drepturi si obligatii se regasesc in Regulamentul intern al RR_CC.

Inscrierea se realizeaza fie prin formularul online sau prin completarea cererii de adeziune, care poate fi descarcata de pe site: Cerere adeziune RR_CC.