Follow Us

Follow Us
Click AICI pentru ultimele stiri

+40726 923 222

Bucuresti, Romania

 

Prezentare Arrow / Dart Romania

Turele de anduranta ARROW / DART ROMANIA

ARROW si DART ROMANIA sunt doua din cele 6 ture de anduranta pe echipe pe care le organizeaza Randonneurs Romania, si care au ca scop intarirea spiritului de echipa.

Arrow Romania este varianta de desfasurare a turei Fleche Romania in orice perioada a sezonului ciclismului de anduranta (echipa de 3-5 membri, un traseu de minimum 360 de km, ales de capitanul echipei, care trebuie parcurs in 24 de ore, cu conditia ca cel putin 25 de km sa fie parcursi in ultimele 2 ore).

Dart Romania este varianta de desfasurare a turei Trace Romania in orice perioada a sezonului ciclismului de anduranta (echipa de 2-6 membri, un traseu de 201-360 km, ales de capitanul echipei, care trebuie parcurs in 32 de ore, cu o pauza peste noapte de 8 ore).

Rezultatele acestor doua ture de anduranta sunt omologate de catre Randonneurs Romania. Aceste doua ture de anduranta sunt luate in calcul pentru seria RoRRtY si pentru titlurile Randonn’OR, Grimp’OR, Brevet 5000, Brevet 10000, Brevet 25000 si Brevet 100000, respectiv pentru titlurile pentru turele de anduranta pe echipe.

Regulamentului dupa care se organizeaza aceste ture este cel al turelor de anduranta Fleche / Trace, care poate fi consultat aici.

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/FlecheRomania

Adresa de email pentru derularea corespondentei necesare intre organizator si participanti este: rr@adevaratiiveloprieteni.ro

Taxa de participare generala este: 25 lei / membru. Taxa de participare pentru membrii activi ai clubului Randonneurs Romania este: 20 lei / membru, iar pentru ciclistii minori (14-18 ani) aceasta este: 15 lei / membru. Platile se efectueaza in contul Asociatiei Adevaratii VeloPrieteni: IBAN RO02 RNCB 0085 1536 8704 0001, BCR Bucuresti. Plata se poate face fie de catre fiecare membru al echipei, fie de capitan pentru intreaga echipa. Confirmarea platii se face pe adresa de email: rr@adevaratiiveloprieteni.ro. In cazul in care pana la start, apare necesitatea inlocuirii unuia dintre membrii echipei, capitanul trebuie sa anunte modificarea organizatorului. Certificatul de omologare va fi oferit la sfarsitul fiecarui sezon. Nu exista medalie pentru aceste doua ture.

Actualizare: 24 decembrie 2022