Follow Us

Follow Us
Click AICI pentru ultimele stiri

+40726 923 222

Bucuresti, Romania

 

Formular inscriere BRM600/1000

Inscriere BRM 600/1000

Separator3

Formularul de inscriere pentru a participa la BRM 600/1000, eveniment organizat la Bucuresti, de catre Randonneurs Romania, in perioada 29 mai - 27 iunie 2021

Taxa de inscriere: 30 lei (20 lei pentru membrii cotizanti ai clubului RR / gratuit pentru ciclistii minori, 14-18 ani).

Taxa de inscriere se plateste prin depunere sau transfer bancar pana cel tarziu cu doua zile inainte de ziua startului, in contul Asociației Adevărații VeloPrieteni: IBAN RO02 RNCB 0085 1536 8704 0001, BCR București

Esti membru al clubului Randonneurs Romania?

Membrii activi ai clubului RR beneficiaza de discount la taxa de participare la acest eveniment.

Regulamentul clubului: http://www.randonneurs.ro/regulament-club-rr.

Separator3
REGULAMENTUL DE DESFASURARE A BREVETELOR CLASICE

Art. 1 Varsta participantilor trebuie sa fie de minimum 14 ani (in conformitate cu prevederile Codului Rutier, referitor la circulatia cu bicicleta pe drumurile publice), iar participantii cu varsta pana la 18 ani (impliniti in ziua desfasurarii Brevetului) trebuie sa prezinte, la inscriere, consimtamantul scris al unuia dintre parinti.

Art. 2 Pentru a participa la o tura de obtinere a unui Brevet, dupa inscrierea pe site si efectuarea platii taxei de inscriere, la locul de start, fiecare participant trebuie sa completeze predea la locul de start o declaratie de participare pe propria raspundere si va primi un brevet-card si o foaie de parcurs (detalierea traseului).

Art. 3 In timpul turei, participantii trebuie sa respecte prevederile Codului Rutier, aflat in vigoare, fiecare fiind raspunzator pentru orice incalcare a prevederior acestuia, riscand totodata descalificarea.

Art. 4 Bicicleta cu care participantul se prezinta la start nu poate fi schimbata pe timpul turei. Bicicleta utilizata trebuie sa fie deplasata doar prin forta corpului ciclistului, fara vreun ajutor extern: impingerea de catre alta persoana, folosirea unei baterii sau a unui motor etc. Bicicleta trebuie sa indeplineasca toate conditiile prevazute in Codul Rutier pentru circulatia bicicletelor in conditii de securitate pe drumurile publice: claxon, sistem de iluminare in stare de functionare, care sa poata fi folosit fara probleme la aparitia unor conditii de vizibilitate redusa (intuneric, ceata, ploaie etc.), sistem de franare corespunzator etc. In cazul in care aceste conditii nu sunt respectate, participantului nu i se va permite sa ia startul. Pe traseu, participantii nu au voie sa foloseasca luminile in modul ”flash” pentru a nu deranja pe ceilalti participanti. In cazul in care, pe traseu, organizatorul constata neindeplinirea acestor conditii, il opreste pe ciclist, permitandu-i reintrarea pe traseu doar dupa remedierea problemei.

Art. 5 Participantii trebuie sa poarte casca de protectie pe intreg traseul, iar in caz de conditii de noapte si/sau de vizibilitate redusa, acestia trebuie sa poarte vesta reflectorizanta. Eventualul numar de participare trebuie sa fie afisat la vedere tot timpul, pe bicicleta si/sau pe casca.

Art. 6 Fiecare ciclist trebuie sa ii respecte atat pe participantii la Brevet, cat si pe ceilalti participanti la trafic. Orice abatere de la aceste reguli atrage penalizarea cu timp, pana la descalificare, functie de gravitatea faptei.

Art. 7 Pentru orice incalcare a prevederilor Regulamentului de desfasurare a Brevetului, organizatorul are dreptul sa descalifice participantul in cauza. In cazul in care, din greseala, un participant iese de pe traseul stabilit de organizator, acesta trebuie sa revina in locul in care a iesit de pe traseu, nefiind acceptate scurtaturi sau rute alternative, cu exceptia celor propuse de organizator in situatii exceptionale (distrugerea infrastructurii, accidente rutiere pe traseu, blocarea drumurilor de catre diverse grupuri etc.).

Art. 8 Organizatorul turei pentru obtinerea Brevetului nu isi asuma raspunderea si nici nu poate fi tras la raspundere pentru niciun fel de incident aparut pe traseu din vina participantilor, acestia fiind responsabili pentru faptele/actiunile lor pe timpul desfasurarii evenimentului.

Art. 9 Fiecare participant trebuie sa se descurce pe cont propriu (asigurare hrana, hidratare, odihna etc.), nefiind acceptate masini de insotire/asistenta, prezenta acestora fiind permisa doar in zona punctelor de control (si doar daca acest lucru a fost declarat la momentul inregistrarii/la start). Orice incalcare a acestei reguli genereaza descalificarea participantului.

Art. 10 Brevet-cardul pe care participantul il primeste la start trebuie stampilat in fiecare punct de control stabilit de organizator pe traseu. De asemenea, pe brevet-card trebuie trecuta ora trecerii prin punctul de control (eventual si data pentru Brevetele care dureaza mai mult de 24 de ore). Punctele de control sunt constituite fie din reprezentanti ai organizatorului, sau parteneri ai acestuia, fie din angajatii unei benzinarii sau ai unui magazin deschis non-stop.

Art. 11 Pentru obtinerea Brevetului, participantii trebuie sa ajunga in punctele de control in intervalul de timp in care acestea sunt deschise (pe brevet-card, pentru fiecare punct de control, sunt mentionate de catre organizator ora deschiderii si ora inchiderii punctului de control). Daca intr-un punct de control s-a ajuns in afara intervalului de timp in care poate fi pusa stampila pe brevet-card si inscrisa ora de trecere, indiferent de finalizarea turei in timpul limita prevazut, brevetul nu poate fi obtinut.

Art. 12 Pentru a asigura o desfasurare corecta a Brevetului pentru toti participantii, pe langa punctele de control mentionate pe brevet-card, functie de distanta traseului, organizatorul poate stabili unul-doua puncte de control inopinante (SECRETE), prin care, de asemenea, ”trecerea” fiecarui ciclist este luata in evidenta in brevet-card.

Art. 13 La finalul turei, participantul semneaza brevet-cardul si il preda organizatorului pentru verificare si inregistrare in vederea omologarii rezultatului. Lipsa uneia sau a mai multe stampile de pe brevet-card sau neinscrierea orei de trecere printr-un punct de control atrag descalificarea participantului, chiar daca acesta a terminat tura in timpul limita stabilit. Fiecare participant este responsabil pentru verificarea brevet-cardului dupa plecarea din fiecare punct de control, astfel incat aceasta sa fie completată corespunzator.

Art. 14 Daca trecerea printr-un punct de control se realizeaza dupa inchiderea acestuia, insa intarzierea este generata de o cauza neprevazuta (oferirea de ajutor medical unui participant accidentat, inchiderea drumului din diverse motive etc.), atunci organizatorul permite continuarea turei de catre ciclistul respectiv, cu scaderea de timp aferenta. Nu sunt considerate motive valabile pentru continuarea turei dupa inchiderea punctului de control situatiile in care intarzierile sunt generate de o pana, de probleme tehnice ale bicicletei, de oboseala ciclistului, de neechiparea adecvata, de opririle pentru odihna, recuperare, hranire, hidratare sau de probleme medicale de genul crampelor musculare. In caz de accidentare a unui participant, celorlalti ciclisti prezenti in preajma acestuia, li se recomanda sa ajute la rezolvarea situatiei, timpul pierdut pentru aceasta actiune urmand sa fie scazut la final din timpul total.

Art. 15 Orice nerespectare sau incalcare deliberata a prevederilor Regulamentului de desfasurare a Brevetului vor avea ca rezultat excluderea ciclistului in cauza din orice eveniment de anduranta organizat sub egida Audax Club Parisien.

Art. 16 In caz de descalificare, taxa de participare nu este returnata, iar participantul trebuie sa se retraga de pe traseu sau ramane, dar pe cont propriu.

Art. 17 Organizatorul pune la dispozitia participantilor un numar de telefon pentru contactarea in orice situatie survenita pe traseu ce necesita o interventie sau un sfat.

Art. 18 Brevetul nu este o competitie, deci nu se intocmeste un clasament, situatia rezultatelor fiind prezentata in ordinea alfabetica a numelor participantilor.

Art. 19 Numai Audax Club Parisien, prin reprezentantii locali, are dreptul sa organizeze la nivel mondial toate aceste Brevete pe care le inregistreaza si le ia in evidenta (incepand cu anul 1921, fiecare Brevet primeste un numar unic de omologare, atribuit cronologic).

Art. 20 La inscriere, participantii trebuie sa ofere datele de contact (email, telefon, adresa de resedinta, data de nastere etc) pentru rezolvarea de catre organizator a tuturor aspectelor aparute inainte, pe timpul si dupa tura. De asemenea, prin inscrierea la Brevet, participantii isi dau acordul folosirii datelor de identificare pentru publicarea rezultatelor de catre organizator. Aceste date nu pot fi folosite de catre organizator in scop comercial sau transmise catre terti. Prin inscrierea la Brevet, participantii sunt de acord cu respectarea tuturor prevederilor din prezentul Regulament. Totodata, la finalul unui Brevet, eventualele contestatii se depun in maximum 48 de ore de la incheierea evenimentului.
In urma inscrierii vei primi un mail de confirmare.
After registration you will receive a confirmation email.