Follow Us

Follow Us
Click AICI pentru ultimele stiri

+40726 923 222

Bucuresti, Romania

 

Prezentare Fleche / Trace Romania

Turele de anduranta FLECHE / TRACE ROMANIA

FLECHE / TRACE ROMANIA – doua ture de anduranta “surori”, din categoria FLECHE / TRACE NATIONAL, caracterizate prin faptul ca parcurgerea traseelor in vederea omologarii rezultatelor si obtinerii brevetelor aferente se face doar in echipa.

Acestea se desfasoara intr-un weekend din apropierea sarbatorii Pastelui (cu o saptamana inainte si cu cel mult sapte saptamani dupa), avand ca scop intalnirea tuturor participantilor intr-un singur loc, pentru a sarbatori cu aceasta ocazie, pentru a socializa, pentru a intari spiritul de echipa.

In Romania, aceste ture de anduranta sunt organizate de RANDONNEURS ROMANIA prin Asociatia Adevaratii VeloPrieteni Romania – reprezentatul national AUDAX CLUB PARISIEN in tara noastra.

FLECHE NATIONAL – tura de anduranta care consta in parcurgerea de catre o echipa de 3-5 ciclisti in 24 de ore a unei distante cat mai mari, minimum 360 de km (plus / minus 20% din distanta anuntata), pe un traseu ales de catre capitanul echipei, din care cel putin 25 de km in ultimele 2 ore din cele 24, toate echipele ajungand in acelasi punct de intalnire.

TRACE NATIONAL – tura de anduranta care consta in parcurgerea de catre o echipa de 2-6 ciclisti a unei distante de 201-360 de km, cu conditia unei pauze de 8 ore pe timpul noptii (in intervalul orar 22-06), pe un traseu ales de catre capitanul echipei, toate echipele ajungand in acelasi punct de intalnire in intervalul orar stabilit de organizator. Pentru Romania, tura de TRACE trebuie terminata in maximum 30 de ore de la luarea startului.

 Brevetul obtinut pentru FLECHE NATIONAL este necesar pentru obtinerea titlurilor de RANDONNEUR 5000 si 10000. De asemenea, turele FLECHE si TRACE sunt contorizate pentru seria de brevete Romanian Randonneur Round the Year.

Pentru Calendarul International al turelor Fleche National 2018, puteti accesa site-ul ACP dand click aici.