Follow Us

Follow Us
Click AICI pentru ultimele stiri

+40726 923 222

Bucuresti, Romania

 

Prezentare Fleche / Trace Romania

Turele de anduranta FLECHE / TRACE ROMANIA, organizate de RANDONNEURS ROMANIA si omologate de AUDAX CLUB PARISIEN

FLECHE / TRACE NATIONAL – doua ture de anduranta “surori”, caracterizate prin faptul ca parcurgerea traseelor in vederea omologarii rezultatelor si obtinerii brevetelor aferente se face doar in echipa.

          Acestea se desfasoara intr-un weekend din apropierea sarbatorii Pastelui, avand ca scop intalnirea tuturor participantilor intr-un singur loc, pentru a sarbatori cu aceasta ocazie, pentru a socializa, pentru a intari spiritul de echipa.

          In Romania, aceste ture de anduranta sunt organizate de RANDONNEURS ROMANIA prin Asociatia Adevaratii VeloPrieteni Romania – reprezentatul national AUDAX CLUB PARISIEN in tara noastra.

         

          FLECHE NATIONAL – tura de anduranta care consta in parcurgerea de catre o echipa de 3-5 ciclisti in 24 de ore a unei distante cat mai mari, minimum 360 de km (plus / minus 20% din distanta anuntata), pe un traseu ales de catre capitanul echipei, din care minimum 20 de km in ultimele 2 ore din cele 24, toate echipele ajungand in acelasi punct de intalnire.

          TRACE NATIONAL – tura de anduranta care consta in parcurgerea de catre o echipa de 2-6 ciclist in 24 de ore a unei distante de 201-360 de km, cu conditia unei pauze de 8 ore pe timpul noptii (in intervalul orar 22-06), pe un traseu ales de catre capitanul echipei, din care minimum 25 de km in ultimele 2 ore din cele 24, toate echipele ajungand in acelasi punct de intalnire.

 

          FLECHE / TRACE ROMANIA – turele de anduranta FLECHE / TRACE NATIONAL, organizate in Romania. In anul 2018, ca si in anul 2017, locul de intalnire al participantilor la aceasta tura de anduranta este VALEA LUNGA, localitate din judetul Dambovita, situata intr-o zona cicloturistica din Romania, care face trecerea spre munte si unde Asociatia Adevaratii VeloPrieteni Romania va realiza in viitorul apropiat un hub cicloturistic.

         

          Perioada de desfasurare: 14-15 Aprilie 2018

 

          Perioada de inscriere: pana la data de 15 Martie 2018

 

          Taxa de inscriere: 50 de lei (plus 60 de lei optional, daca ciclistii doresc sa participe la petrecerea organizata la finalul turei la Valea Lunga)

 

          Brevetul obtinut pentru FLECHE NATIONAL este necesar pentru obtinerea titlurilor de RANDONNEUR 5000 si 10000.