Follow Us

Follow Us
Click AICI pentru ultimele stiri

+40726 923 222

Bucuresti, Romania

 

Clubul Randonneurs Romania

PREZENTARE CLUB RANDONNEURS ROMANIA

Asociatia Adevaratii VeloPrieteni, in calitate de Reprezentant National al Audax Club Parisien, infiinteaza primul club dedicat ciclistilor de anduranta, clubul Randonneurs Romania (RR).

Clubul RR a fost infiintat din dorinta de a gasi modalitatea optima de comunicare directa cu participantii la evenimentele ciclismului de anduranta, de a dezvolta o relatie de lunga durata intre organizator si ciclist si, nu in cele din urma, ca o recomandare a Audax Club Parisien potrivit careia toti ciclistii ce vor fi prezenti la brevetul Paris-Brest-Paris sa aiba calitatea de membri ai clubului Reprezantantului National, respectiv Randonneurs Romania in tara noastra, inclusiv pe timpul participarii la brevetele de calificare pentru evenimentul din Franta, dar si la celelalte evenimente ale ciclismului de anduranta.

Clubul RR este o „liga exclusivista”, dar puternica, parte a unei comunitati semnificative de peste 10.000 de biciclisti, aflata in continua crestere.

Membrii ai clubului RR pot deveni toti ciclistii care adera la scopul clubului si care sprijina material si moral realizarea obiectivelor acestuia. Calitatea de membru al clubului RR se obtine in urma completarii unei cereri de adeziune, efectuarii platii unei taxe de inscriere in cadrul clubului dupa validarea cererii de adeziune si, ulterior, efectuarii platii cotizatiei anuale.

In calitate de membru al clubului RR, fiecare dintre acestia au parte de beneficii, drepturi si obligatii.

Detaliile privind modalitatea de inscriere, taxe, beneficii, drepturi si obligatii se regasesc in Regulamentul intern al Clubului RR.

Inscrierea se realizeaza fie prin formularul online sau prin completarea cererii de adeziune, care poate fi descarcata de pe site: Cerere adeziune Club RR.