Follow Us

Follow Us
Click AICI pentru ultimele stiri

+40726 923 222

Bucuresti, Romania

 

Black Sea & TransFagarasan Road

BRM1200: Bucuresti - Marea Neagra - TransFagarasan - Bucuresti

BLACK SEA & TRANSFAGARASAN ROAD Randonneur reprezinta un brevet de BRM1200+ din ciclismul de anduranta, organizat in Romania, de catre Randonneurs Romania si Asociatia Adevaratii VeloPrieteni Romania, sub licenta Randonneurs Mondiaux.

Traseul brevetului (https://www.openrunner.com/r/11948894), in lungime de 1200 km si cu o diferenta de nivel de aproximativ 9500 metri, si care trebuie finalizat in maximum 90 de ore, face legatura intre Marea Neagra si Muntii Carpati, ajungand pe TransFagarasan, considerat unul dintre cele mai frumoase drumuri alpine din lume.

Startul si sosirea sunt in capitala Romaniei, existand 10 puncte de control intermediare in locuri cu rezonanta istorica din Dobrogea, Transilvania si Muntenia.

Editia pilot a evenimentului BLACK SEA & TRANSFAGARASAN ROAD Randonneur va avea loc in perioada septembrie-octombrie 2020, intr-un format adaptat situatiei de pandemie generata de noul Coronavirus (sunt organizate 4 starturi in ultimele doua weekend-uri din septembrie si in primele doua weekenduri din octombrie), respectiv 100% pe cont propriu.